4-håndsmassage

Hos os kan du modtage 4-håndsmassage af enten 2 kvinder eller en mand og en kvinde alt efter dit ønske. Behandlingsformen er specielt velegnet til dig, der har svært ved at slippe kontrollen, når du er i den modtagende rolle.

Du har måske allerede modtaget behandlinger, hvor du syntes, det var svært at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

En 4-håndsmassage hjælper dig til at slippe den indre kontrollør, som til sidst må opgive at følge med i, hvor berøringerne kommer fra og give sig hen til bare at mærke og være.

Behandlingen er også yderst egnet til dig, der aldrig føler, at du bliver mæt af berøring. I sin form ligner en 4-håndsbehandling den klassiske tantramassage, blot med 2 behandlere og den kan ligeledes inkludere intimmassage.

Behandlingen kan tage 2 eller 3 timer, men vi anbefaler 3 timer, hvis det er første gang du modtager en tantrabehandling hos os.