top of page

Kærlighedsrejsen for par

- 1 uges Kærlighedsrejse til Italien


Den ultimative gave til jeres parforhold. Vi velkommer jer med lige dele TANTRISK FORDYBELSE med din partner, GESTALTISK PARUDVIKLING og ROMANTISK FERIE i fantastiske omgivelser. Denne rejse er for jer som ønsker at styrke passionen, nærværet og autenticiteten i jeres parforhold. Vi har så utroligt meget uforløst potentiale i os, som vi ikke engang er klar over. Potentialet er begrænset af opvækst, livsomstændigheder, automatik og vaner. Det at forløse potentialet er et livgivende eventyr, der styrker meningen i livet og vovemodet til at føle mere, og dermed evnen til at turde elske dybere. Kærlighedsrejsen er et dybt spring ind i samlivet.


TANTRA: Vi skaber en nærværende ramme, hvor I trygt kan udforske tantraens verden med jeres partner. Programmet byder på undervisning i sensuel tantramassage, polaritets øvelser, hjertekontakt, læring om seksuel energi og orgasmer, sanselighedstræning, kommunikationsværktøjer og masser af nærvær med hinanden. Alle øvelser foregår med tøj på, bortset fra massagen hvor i selv vælger graden af påklædning. Tantra styrker vores evne til at give os hen i væren og flow sammen, og dermed slippe tanker og forestillinger om præstation. For nogle kommer dette let, for andre tager det tid og ekstra trygge rammer at give slip.

På kærlighedsrejsen bliver I mødt på det niveau I er og får nye erfaringer af, hvad der hjælper jer til at give jer hen i nuet. GESTALTISK PARUDVIKLING: En fordybet interesse i egen følsomhed og styrkelse af kærlighedsmusklen: Ved at udforske egne blinde områder i personligheden imødekommer vi også vores elskede og forstærker kærlighedsbåndet. Jo mere I formår at bevare en stærk kærlighed til hinanden eller genantænde jeres oprindelige forelskelse, jo mere intenst og givende kan jeres samliv; sexliv, følelsesliv, samarbejde, intimitet og evne til at løse konflikter blive. Denne kærlighedsmuskel har alle gavn af at træne, og det er hvad gestaltisk parudvikling handler om; Opdagelse af og kendskab til hvordan I bedst dyrker kærligheden, legen og lysten til hinanden og samtidigt styrker egen selvstændighed! Jo stærkere vi føler os i os selv, jo mere bliver kærligheden en gave i stedet for en afhængighed.

OM OS: Vi er et par. Anita er tantralærer, tantrabehandler, kropsterapeut og somatisk sexolog. Søren er Gestalt psykoterapeut og organisationskonsulent med mere end 25 års erfaring i at styrke kontakt, udvikling og fordybelse i parforhold.


Datoer og pris: Kurset varer fra lørdag den 21. maj til lørdag den 28. maj 2022 og koster kr. 20.000 pr. par. Prisen er inkl. kost og logi, men ekskl. transportudgifter og drikkevarer. (OBS. kun få pladser) Vi indbyder til en uforpligtende fordybende samtale om Kærlighedsrejsen og jeres specifikke ønsker og behov.

For kontakt og yderligere oplysninger: Mail: mail@lead2succeed.eu. Telefon: +45 2060 2300. Hjemmeside: www.lead2succeed.eu.

Comentários


bottom of page