Etiske regler hos Copenhagen Tantra

Der er desværre rigtig mange fordomme og misforståelser om tantra.

 

Derfor vil vi først og fremmest gøre opmærksom på, at der ved en tantrabehandling IKKE dyrkes sex, eller gives seksuelle ydelser af nogen art.

Inden du får en behandling, skal du have læst de etiske regler:

ETISKE REGLER

#1. Tantrabehandleren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf §152. Oplysninger om klienten og forløbet må kun viderebringes til andre med klientens skriftlige tilladelse.

#2. Tantrabehandleren forbliver påklædt under berøring af klienten. En behandling foregår aldrig i fuld nøgenhed for behandlerens/massørens vedkommende.

#3. Al berøring er envejs, fra behandler til klient. Såfremt klienten ønsker at lære at give erotisk berøring henvises til par-sessioner, hvor klienten medbringer en partner. Der masseres/berøres aldrig med kønsdele eller oralt. Hvis behandlingen inkluderer berøring af intime kropsdele (genitalier), benyttes altid egnet olie eller glidecreme og handsker. Der indgår ikke body-to-body berøring i behandlingerne.

#4. Tantrabehandleren anerkender altid klientens grænser. Tantrabehandleren spørger om lov til at berøre, og stopper med at berøre, når klienten anmoder om dette.

Tantrabehandleren indgår aldrig i en seksuel og/eller romantisk relation med en klient under en tantrabehandling og heller ikke i mindst 12 måneder efter behandlingen.

Såfremt der opstår romantiske følelser (forelskelse) fra klient til behandler vice versa, afbrydes behandlingsforløbet med det samme.

#5. Tantrabehandlere/undervisere/studerende er bevidste om den magt, de har i rollen som udøvere og må ikke udnytte denne til seksuel udnyttelse af klienter.

Personer under 18 år tilbydes ikke intimbehandling. De kan kun modtage behandling i form af samtale, coaching og almindelig massage.

Der gives aldrig behandlinger til personer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.