top of page

Kærlighedsrejsen

- 7 dages KÆRLIGHEDSREJSE til ITALIEN

 

 
 
 
Den ultimative gave til jeres parforhold. Vi velkommer jer med lige dele TANTRISK FORDYBELSE med din partner, GESTALTISK PARUDVIKLING og ROMANTISK FERIE i fantastiske omgivelser. Denne rejse er for jer som ønsker at styrke passionen, nærværet og autenticiteten i jeres parforhold. 

 

Vi har så utroligt meget uforløst potentiale i os, som vi ikke engang er klar over. Potentialet er begrænset af opvækst, livsomstændigheder, automatik og vaner. Det at forløse potentialet er etlivgivende eventyr, der styrker meningen i livet og vovemodet til at føle mere, og dermed evnen til at turde elske dybere.

 

Kærlighedsrejsen er et dybt spring ind i mere liv sammen!

TANTRA

 

Vi skaber en nærværende ramme, hvor I trygt kan udforske tantraens verden med jeres partner. Programmet byder på undervisning i sensuel tantramassage, polaritets øvelser, hjertekontakt, læring om seksuel energi og orgasmer, sanselighedstræning, kommunikationsværktøjer og masser af nærvær med hinanden. Alle øvelser foregår med tøj på, bortset fra massagen hvor I selv vælger graden afpåklædning.

 

Tantra styrker vores evne til at give os hen i væren og flow sammen, og dermed slippe tanker og forestillinger om præstation. For nogle kommer dette let, for andre tager det tid og ekstra trygge rammer at give slip.

 

På kærlighedsrejsen bliver I mødt på det niveau I er og får nye erfaringer af, hvad der hjælper jer til at give jer hen i nuet.

GESTALTISK PARUDVIKLING

En fordybet interesse i egen følsomhed og styrkelse af kærlighedsmusklen: Ved at udforske egne blinde områder i personligheden imødekommer vi også vores elskede og forstærker kærlighedsbåndet. Jo mere I formår at bevare en stærk kærlighed til hinanden eller genantænde jeres oprindelige forelskelse, jo mere intenst og givende kan jeres samliv; sexliv, følelsesliv, samarbejde, intimitet og evne til at løse konflikter blive. Denne kærlighedsmuskel har alle gavn af at træne, og det er hvad gestaltisk parudvikling handler om.

 

OM OS

Vi er et par. Anita er tantralærer, tantrabehandler, kropsterapeut og somatisk sexolog. Søren er Gestaltpsykoterapeut og organisationskonsulent med 30 års erfaring i at styrke kontakt, udvikling, kvalitet og nærvær i parrelationen, samt at støtte parternes individuelle udvikling.

bottom of page