top of page

TANTRA TIL
KVINDEN

copenhagentantra.dk-2.jpeg

3 timers TANTRISK KVINDEBEHANDLING

 

En sanselig rejse ind i dyb kontakt med din krops indre visdom.

Behandlingen har særligt fokus på sanselighed, energi-flow, åndedræt, forløsning af emotionelle og fysiske blokader. Der er god tid til berøring af hele din krop – hele dig. Denne behandling viser vej til udfoldelse, udvikling og øget selvværd, uanset hvilken ressource du er kommet for at udvikle.

Tantrisk kvindebehandling egner sig især til dig, som har en eller flere af følgende udfordringer; stress, indre uro, hæmmet udtryk, lavt selvværd, overdrevent kontrolbehov eller manglende kontakt til din krop, dine følelser eller din sexualitet.

Intimmassage kan indgå som en mulighed sidst i behandlingen. Den vil være af ikke-seksuel, blid, langsom og healende karakter. 

3 timers GRÆNSE- OG SENSITIVITETSTRÆNING

Er for dig som har gået i flinkeskole eller har oplevet dine grænser overtrådt. 

På en hjertevarm og legende måde lærer du at mærke dine behov og grænser langt mere tydeligt. Jeg støtter dig i at stå ved dig selv på en måde, der både er umiddelbar, ærlig og styrker dine relationer.

 

3 timers TANTRISK YONI-MAPPING 

En helende kropsbehandling med særlig fokus på din sexualitet og dit forhold til dit skød (Yoni). 

Intentionen er at skabe en tryg atmosfære af nærvær, respekt og langsommelighed, så du lærer dit skød bedre at kende - Helt i dit eget tempo.

Der kan indgå vaginal-mapping/vaginal terapi i form af lette strøg, akupressur, visualisering, blid dearmouring, healing, breathwork, afspænding og øvelser. Alt efter behov gives berøring på bækkenområdet, ydre og indre yoni.

Yoni-mapping egner sig til dig som har smerter, spændinger, traumer, sexuelle overgreb, incest, nedsat følsomhed eller overfølsomhed, nedsat lyst, følgevirkninger af fødsler eller seksuelt grænseoverskridende oplevelser.

Og til dig som ønsker at udforske din yoni med et ønske om at åbne for mere nydelse, blive mere orgastisk, lære yoni bedre at kende og fx træne sensitiviteten i ydre yoni, indre yoni, g-punktsområdet eller livmodermunden.

 Jeg er en af de få som tilbyder yoni-mapping i Danmark. 

copenhagentantra.dk.jpeg

“Take care of your body.

It is the only place you have to live”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

bottom of page