top of page

Grænse- og sensitivitetstræning

En behandling til dig, der gerne vil være ekstra tryg. Måske savner du at mærke dig selv, dine grænser og behov. Du har ikke tillid til din mavefornemmelse og har svært ved at give dig hen til nydelse og længes efter at bevægelse dig “fra hovedet ned i kroppen”? Du har måske svært ved at mærke eller kommunikere dine grænser og kommer nemt til at overskride dem. Det kan være, at du oplever ubalancer i kroppen, som enten gør dig hyper-følsom eller følelsesløs. I begge tilfælde kan det resultere i problemer med sexlyst og orgasmer.

Denne type behandling øger din sensitivitets- og din grænsebevidsthed. Du bliver i stand til at mærke dig selv og får en tydeligere kropslig oplevelse af, hvad du har lyst til, og hvad du ikke har lyst til. Du bliver i stand til at kende forskellen på, når hovedet taler og når kroppen taler, og hvordan du kan kommunikere både dit ja, dit nej og dit måske på en klar og konstruktiv måde. Vi tager udgangspunkt i din situation, og en behandling vil typisk være baseret på samtale, kropsøvelser og selve massagen, hvor grænsesætningen øves i praksis.

Vi arbejder først og fremmest i en tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor intentionen er at respektere og eventuelt udvide grænser men aldrig at overskride grænser. At udvide grænser kan være en stærk og positiv oplevelse, hvor man får indsigter og opdager nye sider af sig selv. At overskride grænser lukker som oftest kroppen ned.

Behandlingen er udviklet af Martin Heese og Diana Diakova fra C.H.A.I.. De kom efter mødet med tusinder of klienter frem til den konklusion, at for at få glæde af en tantrabehandling var det for nogle nødvendigt først at arbejde med at mærke og kommunikere grænser og behov.

bottom of page