top of page

Yonimapping

En yonimapping-session varer 2 timer og kaldes også vaginal-mapping, vaginal-terapi, bækkenbundsmassage eller underlivsmassage. Alle sessioner skræddersyes til dine specifikke grænser og behov helt afhængigt af din tryghedsgrad.

Typisk vil du blive tilbudt følgende 4 elementer i en yonimapping, som vi sammen justerer op eller ned, så det passer til dig.

- Dybdegående forsamtale - Afspænding, bioenergi eller åndedrætsøvelser - Mapping og kropsbehandling. - Kort eftersamtale.

Kropsbehandlingen foregår på briks og du bestemmer selv om du vil være af- eller påklædt.

Der kan indgå forskellige lette strøg, akupressur, visualisering, blid dearmoring, healing, breathwork, afspænding og øvelser. Berøringen kan desuden foregå på ydre eller indre yoni, eller begge dele alt efter behov.

Tilgangen er nysgerrig, undersøgende og sanseåbnende og alt, hvad der måtte komme op af fysiske eller følelsesmæssige temaer er velkomne. I en yonimapping undersøger og “mapper” vi din yoni i en atmosfære af nærvær, respekt og langsommelighed, så du kan lære din yoni bedre at kende i dit eget tempo.

Når rammen føles tilstrækkelig tryg oplever mange at kunne udvide deres nydelsespotentiale og åbne op for helt nye kropslige fornemmelser og større kontakt til kroppen.

Yonimapping anses af nogle som terapeutisk, og er en måde at komme i tættere kontakt med egne kropssignaler. Intentionen er at skabe et rum, hvor eventuelle traumer blidt kan slippes ud i lyset og transformeres til nye indsigter.

Der kan være mange årsager til at opsøge en yonimapping-session. Man kan opdele dem i pain og pleasure.

I pain-gruppen kan der være smerter, over- eller underspændthed, traumer, sexuelle overgreb, incest, nedsat følsomhed eller overfølsomhed, følgevirkninger af fødsler eller seksuelt grænseoverskridende oplevelser, nedsat lyst og diverse kvinde-sygdomme og andre tilstande i kroppen som giver smerter, fx fibromyalgi.

I Pleasure-gruppen af klienter, kommer kvinder for at udforske deres yoni med et ønske om at åbne for mere nydelse, blive mere orgastisk og lære andre typer orgasmer end de gængse at kende, at lære yoni bedre at kende og fx træne sensitiviteten i ydre yoni, indre yoni, g-punktsområdet eller livmodermunden.

Vi er nogle af de første uddannede somatiske sexologer i Danmark, som tilbyder yonimapping. Metoden er opfundet og udviklet af Diana Diakova fra C.H.A.I. Behandlingen udspringer af tantra og Sexological Bodywork med elementer af de-armouring.


bottom of page