top of page

Klassisk tantramassage

Den klassiske tantramassage er en helkropsbehandling, som er ideel for dig, der er ny i tantraens verden, og for dig der ønsker at komme dybere ind i kroppens lag.

Denne behandling skærper din sanselighed samt dit nydelsespotentiale gennem bevidstgørelse af, hvad det er, der åbner for sanseligheden i netop din krop. Sammen undersøger vi, hvordan du rammer den perfekte balance mellem tryghed og spænding.

Under selve massagen bruges en kombination af mange forskellige typer af berøringer. Fra lange, nærværende strøg, over mere dybdegående massage greb og tryk til helt blide fjerlignende berøringer samt berøringer med olie.

Du mærker, hvad de forskellige berøringer gør ved din krop, således at du rammer en tilstand, hvor du er dybt afslappet og kan give dig hen til følelsen af velvære, dog uden at det bliver kedeligt.

Intimmassage indgår som en mulighed i denne behandling. Intimmassagen er af ikke-seksuel karakter, selvom det kan være en både vitaliserende og sensuel oplevelse. (Se mere under afsnittet om Intimmassage ).

Alle behandlinger hos Copenhagen tantra starter og slutter med en samtale af varierende længde, alt efter hvor erfaren du er, og hvad du kommer med. Inden du møder op til din session, er det en god idé, at du gør dig nogle tanker om din "intention" med behandlingen, samt og hvad du ønsker at få ud af behandlingen.

Comments


bottom of page